Ik ben Guido Victor de Vries bouwkundig adviseur bij Vereniging Eigen Huis & specialist in langer zelfstandig wonen bij ComfortAdvies de adviseur, leverancier & installateur voor een levensloopbestendige woning. Daarnaast ben ik sinds 2023 ook locatiemanager van het meest inspirerende en gezellige bedrijfsverzamelgebouw PLEQUE (boven de Basic-Fit) in Soest.

Als zelfstandig ondernemer heb ik sinds 2011 al diverse kantoorruimtes gehuurd in Baarn, Soest en Amersfoort, van kleine kantoorkamers (12 m2) tot winkels (448 m2). Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met de eigenaren van de Nieuwegracht 4 welke mij hebben gevraagd om dit bedrijfsverzamelgebouw verder op de kaart te zetten in Soest en omgeving.

If opportunity doesn’t knock, build a door.

Milton Berle

ComfortAdvies – Alles voor seniorenwelzijn

Met mijn eigen bedrijf ComfortAdvies help ik senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Dit doe ik inmiddels sinds 2005 met een sterke focus op producten welke zijn voorzien van een stekker. Ooit gestart als webshop in eenvoudige vaste en mobiele telefoons en in de loop van de jaren steeds verder uitgebreid. Als bouwkundig adviseur en specialist in langer zelfstandig wonen heb ik mij tevens gespecialiseerd in woningaanpassingen. Of het nu gaat over het plaatsen van een drempelhulp of muurbeugel tot het verbouwen van een complete badkamer, ik help u er graag bij.

Meer informatie: www.comfortadvies.nl

Share
Go Top