Op onze gehele locatie is super snelle WiFi aanwezig, de netwerknaam en het wachtwoord kun je vinden in onze Klets-PLEQUE.

Wij hanteren huisregels om er voor te zorgen dat PLEQUE
een prettige omgeving is voor alle huurders en de bezoekers.

- Huurders zijn te allen tijden verantwoordelijk voor hun bezoek en hun gedragingen.
- Er heerst een algemeen rookverbod in het gehele pand, roken is alleen toegestaan buiten het pand op de aangewezen plekken.
- Er is cameratoezicht; huurders en bezoekers accepteren dat ze op beeld kunnen worden vastgelegd. Deze opnamen kunnen als bewijs gebruikt worden. Bij calamiteiten kunnen deze opnamen als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.
- Huurders en hun bezoek dienen in het belang van veiligheid te allen tijden aanwijzingen van het personeel van PLEQUE op te volgen.
- Houd rekening met de buurt en verzorg geen overlast. Speciaal tussen 23:00 uur en 7:00 uur ’s ochtends.
- PLEQUE is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan de door huurders en of bezoek onbeheerd achtergelaten eigendommen in PLEQUE.
- Houd rekening met anderen. Overlast of schade veroorzaken in PLEQUE is natuurlijk niet toegestaan, ook producten die kwetsend of gevaarlijk zijn, zullen worden geweigerd.
- Gebruik alleen de hoofdtoegang; het is niet toegestaan vlucht-, nooddeuren te gebruiken zonder toestemming van medewerkers van PLEQUE.
- Huurders dienen zorgvuldig met de alarm- en entreecodes om te gaan. Het is niet toegestaan om alarmcodes / entreecodes door te geven aan onbevoegden.
- De huurders dienen geluidsoverlast te voorkomen en overleg te plegen met de medegebruikers/ huurders in geval van bijzondere omstandigheden, van welke aard dan ook.
- De ingekomen post wordt centraal verzameld. Huurders / gebruikers dienen zelf te controleren of er post is binnengekomen. PLEQUE is niet aansprakelijk voor verlies/diefstal van post en pakketjes.

Om PLEQUE veilig te houden hebben wij een paar regels opgesteld:

- Geen meelifters door de tussendeur (ook geen postbezorgers of bouwwerkers).
- Als er een bezoeker is wordt deze beneden opgehaald door een huurder.
- Nooduitgang ALTIJD dichthouden.
- Verboden om deuren te blokkeren/open te houden.
- Houd de deur van je kantoor op slot als je afwezig bent.

Wanneer het alarm ingaat geeft het alarm 15 min van tevoren lang een signaal. In deze periode heb je tot 23:00 uur om het pand te verlaten.

Niet op tijd buiten?
Als je niet op tijd buiten bent, betekent dit dat je de alarmprocedure niet hebt nagevolgd en een factuur kunt verwachten voor de alarmopvolging.

Afval mag je dumpen in de containers achter het pand. De containers van Millieuservice zijn van ons. Karton graag opvouwen/kleiner maken en vervolgens deponeren in de blauwe karton container. Geen afval neerleggen vóór de kantoorruimtes in de gangen, dit wordt namelijk niet opgehaald.

Rijwielen en bromfietsen mogen uitsluitend in de fietsenrekken aan de voorzijde worden gestald. Het binnen stallen van de fietsen is niet toegestaan. Kom je met de auto, dan kun je een plekje uitzoeken aan de voorzijde van het pand.

Op zoek naar koffie of thee? Natuurlijk, inclusief en onbeperkt voor handen in onze Koffie & Lunch PLEQUE. In deze moderne keuken heb je de beschikking over een grote gemeenschappelijke koelkast en magnetron. Laat je na gebruik de keuken wel weer netjes achter? Dankjewel namens alle huurders!

Oh, en zet de vaatwasser even aan wanneer hij vol zit :-)

Go Top